Nieuws

Het laatste nieuws

 • Laone

  Nadere besluitvorming fietsstraat Laone

  27 februari 2024

  Op 27 februari 2024 heeft het college van burgemeester en wethouders ingestemd met een nadere uitwerking van de fietsstraat Laone met eenrichtingsverkeer tussen parkeerterrein Laone en de Korte Moermondsweg.
 • impressie Jan van Renesseweg

  Uitvoering werkzaamheden kruisingen Jan van Renesseweg

  14 februari 2024

  Vanaf 26 februari 2024 gaat Aannemingsbedrijf de Bokx B.V. aan de slag met de aanpassing van drie kruisingen aan de Jan van Renesseweg. Het betreft de kruising met de Hogezoom, Zeeanemoonweg en Oude Moolweg.
 • Fletcher Hotel - artist impression voorzijde.png

  Bestemmingsplan nieuwbouw Fletcher Hotel Vroonweg onherroepelijk

  31 januari 2024

  De afgelopen periode is geen beroep ingesteld tegen het bestemmingsplan voor nieuwbouw Fletcher Hotel Vroonweg. Daarmee is het plan onherroepelijk.
 • Kruising Stoofweg - Stoofwekken

  Uitvoering werkzaamheden Stoofweg en Stoofwekken

  18 januari 2024

  In februari 2024 gaat Aannemersbedrijf Lindeloof aan de slag met de uitvoering van werkzaamheden aan de Stoofweg. Enerzijds betreft dit de aanpassing van de aansluiting met het fietspad vanuit de P+R en anderzijds de kruising met de Stoofwekken.
 • Situatietekening herinrichting

  Korte update werkzaamheden 2e fase Vroonweg/Hoogenboomlaan

  10 januari 2024

  Tot dusverre heeft aannemingsbedrijf M.J. Oomen de werkzaamheden aan de 2e fase Vroonweg/Hoogenboomlaan keurig volgens planning uitgevoerd, maar de weersomstandigheden spelen ons momenteel even parten.
 • Vrachtwagen en fietsers midden in het dorp

  College stelt rapportage ‘Uitwerking verkeersmaatregelen Renesse 2023’ vast

  19 december 2023

  Op 19 december 2023 heeft het college van burgemeester en wethouders de rapportage ‘Uitwerking verkeersmaatregelen Renesse 2023’ vastgesteld. Aan de hand van deze rapportage en het uitvoeringsprogramma bij de Verkeersstudie 2022 gaan we in 2024 diverse werkzaamheden uitvoeren om de bereikbaarheid, doorstroming en verkeersveiligheid in Renesse te verbeteren.