Alles wat wij doen

Bekijk onze deelprojecten

 • Laone

  Herinrichting Laone

  Begin 2023 stelde de gemeenteraad de Verkeersstudie Renesse 2022 vast, waarna het college eind december 2023 instemde met de aanvullende rapportage ‘Uitwerking verkeersmaatregelen Renesse 2023’.
 • Pannakooi

  Pannakooi en pumptrack

  In 2024 starten we in nauw overleg met de dorpsraad een locatieonderzoek voor de realisatie van een pannakooi. Waarbij we ook gezamenlijk het programma van eisen opstellen.
 • Manege Grol

  Herontwikkeling Manege Grol

  Onlangs heeft de eigenaar van het perceel Manege Grol zich bij onze gemeente gemeld om, samen met een andere projectontwikkelaar, onderzoek te doen naar de realisatie van een supermarkt op het perceel van de huidige manege en bijbehorende gronden.
 • Vrachtwagen en fietsers midden in het dorp

  Uitwerking verkeersmaatregelen (centrum) Renesse

  Op 19 december 2023 heeft het college van burgemeester en wethouders de rapportage ‘Uitwerking verkeersmaatregelen Renesse 2023’ vastgesteld.
 • plattegrond Bona Fide en Karavaan

  Herontwikkeling Camping Oase en Residence Noordzee

  Hoewel de herontwikkeling van Camping de Oase en Residence Noordzee (voorheen Bona Fide en Karavaan) niet tot de uitvoering van het Masterplan Renesse behoren, willen wij u hierover toch graag informeren.
 • Fletcher Hotel - impressie van de voorgevel

  Herontwikkeling Fletcher Hotel Vroonweg

  Deze zomer heeft het college van burgemeester en wethouders ingestemd met het einddocument voor de nieuwbouw van het Fletcher Hotel aan de Vroonweg te Renesse. De exploitatieovereenkomst is getekend, zodat we in het 4e kwartaal van 2022 het bestemmingsplan ter inzage kunnen leggen.