Update werkzaamheden en omleidingen Vroonweg en omgeving

13 juni 2024

Maandagochtend 20 februari start M.J. Oomen riool- en betontechniek B.V., in opdracht van de gemeente Schouwen-Duiveland, met het laatste deel van fase 3 van de werkzaamheden herinrichting Vroonweg, Kabbelaarsweg en Hoogenboomlaan.

Deze werkzaamheden vinden plaats op en aan de Vroonweg. De kruising met de Zeedistelweg wordt in deze fase afgesloten. Daarom wordt een omleiding via de Jan van Renesseweg en Zeeanemoonweg ingesteld. 

De werkzaamheden in deze fase lopen naar verwachting door tot uiterlijk 14 april 2023, waarna M.J. Oomen verder werkt aan de Kabbelaarsweg. 

Wij willen iedereen vriendelijk verzoeken om de auto vanaf 07.00 uur buiten het werkvak te plaatsen. Aanwonenden kunnen te allen tijde hun woning bereiken. Ofwel over puinverharding of de nieuwe bestrating dan wel over loopschotten. Het is mogelijk dat de woning af en toe niet bereikbaar is, dat zal de uitvoerder van M.J. Oomen dan tijdig communiceren met betrokken inwoners. 

Verkeer richting de Hoogenboomlaan wordt omgeleid via de Jan van Renesseweg en de Zeeanemoonweg en een tijdelijke doorsteek naar de Hoogenboomlaan. Verkeer vanaf de Hoogenboomlaan richting het centrum wordt omgeleid via de Kabbelaarsweg en de Hogezoom. De omleidingen worden middels bebording aangegeven. 

U kunt de vuilcontainers blijven aanbieden op de gebruikelijke plaats. Indien deze niet bereikbaar is, graag aanbieden op een andere bereikbare plaats voor de vuilniswagen.