Aannemingsbedrijf M.J. Oomen gaat werkzaamheden Vroonweg, Kabbelaarsweg en Hoogenboomlaan uitvoeren

13 juni 2024

De eerste fase van de werkzaamheden aan de Vroonweg, Kabbelaarsweg en Hoogenboomlaan is, na het doorlopen van een aanbestedingsprocedure, gegund aan Aannemingsbedrijf M.J. Oomen. Bovendien zijn het bestemmingsplan en de natuurvergunning ook onherroepelijk.

In het verleden heeft M.J. Oomen de Tuin van Renesse aangelegd, nog steeds een fraaie groene ‘kamer’ tussen het Transferium en het centrum van Renesse. De komende maanden zal M.J. Oomen de voorbereidende werkzaamheden uitvoeren en daarbij afstemming zoeken met de beheerders van kabels en leidingen (gas, water en elektra) en nog diverse keren het plangebied bezoeken en in overleg treden met diverse stakeholders. Voor aanvraag van het werk wordt nog een informatiebijeenkomst georganiseerd voor alle bewoners en ondernemers van c.q. in het plangebied.

Daarnaast kunnen we mededelen dat het bestemmingsplan voor de uitvoering van deze fase (alsmede fase 2) onherroepelijk is en ook tegen de natuurvergunning geen rechtsmiddelen meer ingediend kunnen worden. Alle seinen staan op groen om begin november 2022 te starten met de werkzaamheden, die zeker tot Pasen 2023 zullen duren. Over omleidingen wordt tijdig gecommuniceerd door de aannemer.

Plattegrond definitief ontwerp traject Vroonweg e.o.

klik hier voor een vergroting van het kaartje.