Omleidingen werkzaamheden Vroonweg, Kabbelaarsweg en Hoogenboomlaan

12 juli 2024

Op maandag 16 januari 2023 start M.J. Oomen riool- en betontechniek B.V., in opdracht van de gemeente Schouwen-Duiveland, met fase 2 van de werkzaamheden aan de Vroonweg, Kabbelaarsweg en Hoogenboomlaan te Renesse. De werkzaamheden in deze fase lopen naar verwachting door tot uiterlijk 27 januari 2023.

Afzetting en omleiding

Maandag 16 januari, vanaf 7.00 uur, wordt de Vroonweg vanaf de kruising met de Zeedistelweg afgesloten voor het doorgaande verkeer. Aanwonenden kunnen altijd hun woning bereiken. Ofwel over de nieuwe bestrating en anders over loopschotten. 

Verkeer richting de Hoogenboomlaan wordt omgeleid via de Zeedistelweg, van Kloosterweg, Zeeasterweg en een tijdelijke doorsteek naar de Hoogenboomlaan. Verkeer vanaf de Hoogenboomlaan richting het centrum wordt omgeleid via de Kabbelaarsweg en de Hogezoom. De omleidingen worden via bebording aangegeven. Zie hieronder voor een schematische weergave van de omleidingen. 

Bewoners kunnen de vuilcontainers blijven aanbieden op de gebruikelijke plaats. Indien deze niet bereikbaar is, graag aanbieden op een andere bereikbare plaats voor de vuilniswagen. 

Omleidingsroute Hoogenboomlaan