Informatieavond werkzaamheden Hogezoom op 9 september

27 augustus 2019

Op 9 september organiseren de gemeente Schouwen-Duiveland en Aannemingsbedrijf de Bokx een informatieavond over de werkzaamheden aan de Hogezoom (kerkring tot ingang Jan van Renesseweg).

Aannemingsbedrijf De Bokx B.V. heeft opdracht gekregen van de gemeente Schouwen-Duiveland voor de voorbereiding en uitvoering van de boven- en ondergrondse infrastructuur van de Hogezoom (gedeelte tussen de kerkring en de ingang Jan van Renesseweg). Tijdens de informatiebijeenkomst op maandag 9 september van 17:00 uur tot 18:30 uur in het Dorpshuis Renesse (Zeeanemoonweg 1) willen wij u graag informeren over de uitvoering van dit omvangrijke project. Gelet op het tijdstip draagt de gemeente zorg voor broodjes.

Tijdens de informatiebijeenkomst worden de werkzaamheden, bereikbaarheid, planning en fasering toegelicht. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen en aandachtspunten mee te geven voor de uitvoering van het werk. Basis voor de nadere uitvoering vormt overigens het definitief ontwerp dat de gemeente in samenspraak met bewoners en ondernemers aan de Hogezoom heeft opgesteld eind 2018 en het eerste deel van 2019.

De voorbereidende werkzaamheden worden na de inloopavond afgerond. De daadwerkelijke uitvoering van het werk staat gepland vanaf maandag 28 oktober 2019.