Informatiebijeenkomst tracé Strandkerk en omgeving

15 augustus 2017

Op 5 september 2017 organiseert de gemeente Schouwen-Duiveland een informatiebijeenkomst over de herontwikkeling van de Strandkerk en omgeving, met onder meer aandacht voor het wegtracé Vroonweg, Kabbelaarsweg en Hoogenboomlaan.

In april 2017 hebben we voor het laatst een informatieavond georganiseerd over het project herinrichting Strandkerk en omgeving. De afgelopen maanden hebben we, mede aan de hand van de input tijdens deze bijeenkomst, gewerkt aan het ontwerp voor de herinrichting van het tracé Vroonweg, Kabbelaarsweg en Hoogenboomlaan en de inpassing van de nieuwbouw van het hotel. Graag willen wij dit aangepaste ontwerp aan bewoners en ondernemers in en rond het plangebied presenteren.

Dit doen we op 5 september 2017 in het dorpshuis te Renesse, tussen 17.00 en 18.30 uur. Onze gemeente zorgt voor broodjes. We informeren u tijdens de bijeenkomst over het definitieve profiel van het wegtracé en geven nader inzicht in de bestrating, pleintjes en overige voorzieningen die we willen treffen langs de weg. Tevens presenteren we de planning voor de uitvoering van het project.